Kontaktirajte nas

cropped-samo-znak-10x10cm.png

+381 64 4876412

kozmetikasonea@gmail.com

Dragoljuba Savića 228, Priboj, Republika Srbija

Najčešće postavljana pitanja!

cropped-samo-znak-10x10cm.png

Melem za ožiljke je izuzetno efikasan u regeneraciji kože, najbolji rezultati u lečenju su kada se melem koristi neposredno nakon nastanka traume na kozi ali melem se pokaza vrlo efikasan i u tretiranju starijih ožiljaka na koži. Za ožiljke starije od 2 meseca potreban duži vremenski period tretiranja da bi se videli željeni rezltati.

Antirid melem je namenjen za tretiranje regije oko očiju. Blagotvorno deluje na uklanjanje podočnjaka, tamnih krugova i bora. Antirid se nanosi uveče pre spavanja.

Najbolja bi bila kombinacija melema i kreme za ekcem. Krema se koristi kao dnevna varijanta, a melem se nanosi pre spavanja. Kombinacija kreme i melema za ekcem se pokazala najdelotvornija i najbrže he dovela do izlečenja obolelog tkiva.

Sastav tečnog i čvrstog melema je isti, rezlika je u razmeri priridnih ulja kojih ima vise u tečnom melemu. Tečni melem se zbog svoje strukturu preporučuje kada je veća površina kože koju je potrebno tretirati, dok se melem u čvrstom stanju preporučuje za manje površine kože.

Za akne je najbolja kombinaciju hidratantne kreme za lice, piling za lice koji se koristi 2 puta nedeljno i kapi Sweden bittera koje se nanose ciljano na akne jednom dnevno.

Da, saljemo prizvode u BiH. Regularna cena dostave u zavisnosti od težine paketa od 2-4 kg.

Svaki melem dolazi u pakovanju u kome se nalazi uputstvo za upotrebu.

Melemi su 100% prirodni tako da ne postoji mogućnost da izazove bilo kakve neželjene efekte, sto znači da meleme mogu koristiti i deca.

U našoj ponudi imamo hidratantne kreme za suvu, masnu i normalnu kože. Sve kreme su 100% prirodene, sa svrsenom kombinacijom aktivnih sastojaka koji pružaju najbolju moguću neku vašoj koži.

Anti celulit se nanosi na kožu nakon tusiranja dok je koža još uvek vlažnja. Laganim pokretima masirati mesto zahvaćeno celulitom 5-7 minuta. Anti celulit kremu mogu koristiti i trudnice jer je 100% prirodna i ne izaziva osećaj peckanja ili bilo kakve iritacije na koži.

Pakovanja čajnih mesavina su od 80 g. Svaka mešavina čaja dolzi sa uputstvom za upotrebu i načinom pripreme. Svi čajevi su 100% prirodni i organski, ručno brani i prirodno sušeni.

Proizvode saljemo kuriskom službom. Rok za dostavu je 1-2 dana. Ako je porudžbina primljena vikendom, biće poslata prvi sledeći radni dan

Da, imamo svoju kancelariju u Crnoj Gori tako da je većina proivoda dostupna i mogu se regularno naručiti na sajtu ili instagramu. Rok dostave je 2-3 radna dan. Ukoliko nemamo na stanju tražene proizvode, obavestićemo Vas kada ce biti dostupni za slanje.

Korpa
Scroll to Top