O nama

cropped-samo-znak-10x10cm.png

SONEA je najbolje od prirode za Vas!

Početkom devedesetih godina po orginalnoj recepturi i načinu pravljenja koji je nasledila od svoje tetke, Sonja je pravila meleme za opekotine i rane. Potreba za melemima je proizišla iz ljubavi i želje da pomogne sebi i  svojoj porodici, a melemi su takođe koristili prijatelji, poznanici, kao i sve one  kojima su njeni melemi i znanje mogli da pomognu. Prvi melemi koji su bilu u prodaji su upravo nosili njeno ime MELEMI SONJA. SONEA je nastala iz želje da se najbolji  prirodni melemi, čajevi i prirodna  kozmetika učine dostupni svima, jer svi zaslužuju najbolje.

SONEA melemi su  napravljeni od potpuno prirodnih sastojka, pre svega lekovitog bilja koje je pažljivo sakupljano u predelima zapadne Srbija na nadmorskim visinama uglavno preko 1000 m.n.v , sa gotovo netaknutom priridom. Potpuno prirodni pčelinji vosak, propolis, devičanska ulja masline, ulja nevana , hajducke trave, kanatariona itd. spojena  tradicinonalnom recepturom koja se vise od 5 kolena unazad prenosila na nove generacije, stvarajući MELEME koji su pomogli u lecenju hiljdama ljudu sa zadivljujućim rezultatima.

SONEA je tu za Vas i pomoći će Vam na najbolji mogući način kada je to potrebno i bitno, a takođe je tu za Vas u svakodnevnoj upotrebi da učini Vaše telo lepšim i zdravijim.

Postanite deo SONEA porodice i pružite najbolju negu Vašem telu.

SONEA kozmetika

SONEA
Korpa
Scroll to Top